matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
0
grzes:
logx=2log5 + log4
26 lis 13:01
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
najpierw wzor 4 potem 6
26 lis 13:03
grzes:
logx=log5
2
+log4 logx=log25+log4 logx=log(25*4) logx=log100 logx=2 i co dalej
26 lis 13:55
grzes:
26 lis 14:13
grzes:
26 lis 14:43
sushi_ gg6397228:
log x= log 100 x=100. Kropka
26 lis 19:00