matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;p
Beata:
: BARDZO PROSZE O POMOC Beata: A=<−4,5) B=(−2,9) C=<−7,−2> ZROB AUB AU(BUC) A∩B B∩C (AUB)∩C PROSZE O POMOC
20 lis 13:17
sushi_ gg6397228:
to wczoraj troche robilismy i sie ulotnilas potem
20 lis 13:33
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/65485.html
https://matematykaszkolna.pl/forum/65374.html
20 lis 13:34