matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kasia
Beata:
BARDZO PROSZE O POMOC Beata: A=<−4,5) B=(−2,9) C=<−7,−2> ZROB AUB AU(BUC) A∩B B∩C (AUB)∩C PROSZE O POMOC
20 lis 12:22
Beata:
?
20 lis 12:30
Tragos:
A ∪ B − czyli suma zbioru A oraz B, z rysunku odczytujemy, że A ∪ B = <−4, 9)
20 lis 12:36
Beata:
ma najbarziej chodzi o te z ABC
20 lis 12:55
Beata:
?
20 lis 13:01