matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Punkt B jest środkiem odcinka AC oraz A=(-4,7) i B=(8,13)
darek:
Punkt B jest środkiem odcinka AC oraz A=(−4,7) i B=(8,13) Współrzędne punktu C są równe
24 paź 18:08
sushi_gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/61319.html
24 paź 18:11