13 paź 19:01
13 paź 19:03
A: tyle ze za nic na swiecie nie wychodzi mi wynik z odpowiedzi:(
13 paź 19:09
sushi_ gg6397228:
to zapisz rozwiazanie, to sie sprawdzi;
bo zapewne po "chinsku" skracasz liczby z licznika i mianownika
13 paź 19:18
bajka:
| | 8(√5+3) | | 8( √5+3) | | 8(√5+3) | |
= |
| = |
| = |
| = −2( √5+3) |
| | (√5−3)(√5+3) | | 5−9 | | −4 | |
13 paź 19:20
A: | | 8p5+24 | |
odpowiedzi mam abcd. nie pasuje do zadnego. |
| ale chyba jednak nie tak  |
| | 5−9 | |
13 paź 19:23
bajka:
−2(√5 +3)= −2√5 −6 = −6 −2√5
może masz tak zapisaną tę odpowiedź?
13 paź 19:29
A: mam, tylko moglabys napisac jak to wyszlo? wybaczcie mi mnie sama juz wlasna glupota przeraza:(
13 paź 19:31
bajka:
Masz wyraźnie wyjaśnione w moim przedostatnim wpisie.
O co jeszcze pytasz? bo nie wiem ?
13 paź 19:35