matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż
Eta:
π
2π
1
wykaż,że: cos
*cos
=
5
5
4
30 sie 23:25
Godzio:
4
π
π
sin
π = sin(π −
} = sin
5
5
5
π
... * 4sin
5
4
sin
π
5
1
... =
=
π
4sin
5
4
30 sie 23:36
beta:
55612
30 sie 23:46
Eta:
Hehe
........ nie wiedziałam,że już było wcześniej rozwiązywane na forum
30 sie 23:53