Trygonometria
Kamil:

| | k | | k | | k | |
Zadanie dla Godzia,Spośród zapisów 1o sinα= |
| , 2o tgα= |
| , 3o cosα= |
| dla |
| | m | | l | | m | |
trójkąta prostokątnego ABC przedstawionego na rysunku obok poprawnymi są:
A)wszystkie
B)tylko 1
o i 2
o
C)tylko 2
o i 3
o
D)tylko 1
o i n3
o
27 lip 19:53
Godzio: 1o ok
2o ok
3o źle
odp B
27 lip 20:04
Kamil: skad to sie wzieło
27 lip 20:05
Kamil: nie da rady tego rozwiązać
27 lip 20:05
b.: z definicji sie wzielo, zobacz tutaj:
397
27 lip 20:09
Kamil: z funkcji trygonometrycznych to to juz znam
27 lip 20:12
Kamil: jestes co?
27 lip 20:13
Godzio: hmmm ?
27 lip 20:29
Kamil: wejdz prosze na bloga wyzej dobrze
27 lip 20:52