matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
kasiula to pilne serdecnie pro:
napisz wzór funkcji homograficznej f, której wykres otrzymasz przesuwając
−6
→
hiperbolę o równaniu y=
o wektor
=[p,q], gdy:
x
a
a) p=−3, q=0 b) p =0, q=4 c) p=2, q=−1
19 cze 08:38
b.:
przeczytaj o przesuwaniy wykresow funkcji:
1446
19 cze 09:23