matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Mariusz:
3
9
* 4
7
− 27
2
* 16
4
12
8
− 3
7
* 4
7
i takie tez
18 cze 10:12
b.:
186
<−− wzory
1636
<−− przykladowe zadania z rozwiazaniami tutaj: zapisz 4 jako 2
2
, 27=3
3
, 16=2
4
, 12=2
2
*3, i dalej korzystaj ze wzorow, skroc ile sie da, itd...
18 cze 11:19