Ciągi arytmetyczne Prosze o Pomoc:(
Moniczka: Witam prosiłabym o rozwiązanie takich ciągów arytmetycznych lub krótkie wytłumaczenie:(:
a8= 6 a12= −2
a12=3 a8= 6
a2= −1 a5= 27
a3= 8 a5=32
7 cze 13:30
b.: tu:
264 masz ,,teorie'', tutaj:
1705 rozne zadania, wsrod nich bardzo podobne do
Twoich, np.
275
7 cze 14:12
b.: hmm moze ten przyklad jest lepszy:
277
7 cze 14:13
Moniczka: dziekuje
7 cze 14:16
lunka6: hejka

Miałabym pytanko ?czy ktoś mol mi podrzucić jakiś link o ciągach arytmetycznych i
geometrycznych
Dziękuje z góry.
7 cze 15:22
7 cze 15:23