Zapisz wzór funkcji w postaci kanonicznej i iloczynowej.
Sepultura: f(x) = − 5x2 + 10x − 5
22 maj 22:10
Eta:
f(x)= −5( x2−2x+1)= −5(x−1)2 −−−postać kanoniczna, p=1 q=0
f(x) = −5( x−1)(x−1) −− postać iloczynowa
22 maj 22:18
Bogdan:
Dobry wieczór.
Eto,
Basiu i inni zawodowcy − schodzimy na psy udzielając takich
porad, to przecież objaw czystego lenistwa ze strony pytającego, wystarczy zajrzeć do
pierwszego z brzegu podręcznika lub tutaj
69.
Wstydź się
Sepultura
22 maj 22:56
Eta:
Dobry wieczór, witajcie

To prawda i

Z nudów to napisałam
22 maj 23:06