matura
łukasz: Wykresem funkcji kwadratowej f (x) = −3x2 + 3 jest parabola o wierzchołku w punkcie (0,3)
dlaczego?
5 maj 17:40
suseł:
z postaci kanonicznej ( wierzchołkowej) :
f(x) = a ( x−p)2 +q W( p,q)
f(x)= −3( x −0)2 +3 p=0 q= 3 W( 0,3)
5 maj 17:46
Kazia:
7 maj 17:54
asdasd: kurwa logicznie to napisales ze ja pierdole
3 kwi 20:31
Krzysiek : I do mamy tez tak mowisz −−− Stara dawaj zryc bo jestem glodny ze ja pierdole −−−
3 kwi 22:01
Krzysiek : Po stara mialo byc ku.....a
3 kwi 22:02
3 kwi 22:07
mistrz matematyki: PRzeszedłeś do postaci kanonicznej i nic mi nie wytłumaczyłeś debilu −.−
26 lis 18:58