Prosze o pomoc
:):D: Punkty:
A= (−3,−5)
B= (4,−1)
C= (−2,3)
są wierzchołkami trójkąta równoramiennego. Oblicz długość ramienia tego trójkąta.
1 maj 21:14
Eta:
policz długości boków : IABI , IACI , IBCI
te , które będą miały tę samą długość −−−−−−− są ramionami
1 maj 21:18
:):D: ale jaki jest do tego wzór
1 maj 21:20
1 maj 21:24
Nazcain: skrajnym leserstwem jest pytanie sie o taki wzor na forum
1 maj 21:26
:):D: Godzio dzięki
1 maj 21:28
Sebastian: ej ale wy sobie zdajecie sprawe z tego ze jest maruta z matmy we wtorek bo po pytaniach nie
których zaczynam w to wątpic lekko
1 maj 21:30
Nazcain: Nie tyko maturzyści zagladaja na ta strone. Poza tym maturzyści beda mieli wzory przy sobie na
maturze, wiec o ile poradza sobie ze znalezieniem ich to moze cos rozwiążą.
1 maj 21:34
dan: w środę a nie wtorek
1 maj 21:37
Gustlik: Rozwiazanie znajdziesz tu:
50412
2 maj 00:57