matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
krychadd:
a) y=x
2
+6x-10
5 gru 12:07
sisi:
oblicz deltę i x1 i x2 o ile jest
5 gru 12:53
sisi:
Δ=b
2
-4*a*c
jakbyś nie pamiętała a=1, b=6,c=-10
5 gru 12:55
karloz:
69
- popatrz tutaj - wszystko się wyjaśni
5 gru 13:13