matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help me
truskaweczka:
dany jest trojkat o przyprostokatnych 12 i 5. wyznacz promien okregu wpisanego w ten trojkat
10 kwi 14:22
tom:
1
zobacz
542
a=5 b=12 z tw. Pitagorasa c=13 P
Δ
=
a*b .... dale proste
2
10 kwi 14:30