matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
napisz równanie symetralnej odcinka AB gdy A=(1,4) B=(3,2)
krzyś:
napisz równanie symetralnej odcinka AB gdy A=(1,4) B=(3,2)
21 mar 13:11
M:
25 kwi 13:47
ala:
https://matematykaszkolna.pl/forum/47988.html
25 kwi 13:49