♦ Dana jest funkcja f określona wzorem f(x)=p{x^{2}} p{-x^{2}}.Wyznacz dziedzinę
Kalia : ♦ Dana jest funkcja f określona wzorem f(x)=√x2+√−x2.Wyznacz dziedzinę i zbiór
wartości tej funkcji.
13 mar 23:37
Jack: Zapisz to wyrażenie jeszcze raz... Chodzi mi o ten minus − gdzie on dokładnie stoi?
13 mar 23:43
Kalia : chodzi ci o ten minus pod pierwiastkiem? zapisalam tak jak bylo w zadaniu.
13 mar 23:48
Julek:
x2 ≥ 0 , x∊R
x2 ≤ 0 , x = 0
D:x∊{0}
13 mar 23:50
Kalia : i to całe zadanie?

dzięki za pomoc
13 mar 23:51
doon kiszka: mógłby ktoś to wytłumaczyć, czemu tak a nie inaczej?
23 mar 16:22
23 mar 19:11