pls
AdaŚ:

Oblicz długość odcinka x
11 mar 17:53
AdaŚ: 
help
11 mar 18:09
AdaŚ: ....
11 mar 18:37
AdaŚ:
11 mar 18:54
AdaŚ:
11 mar 18:54
AdaŚ:
11 mar 18:54
AdaŚ:
11 mar 18:54
AdaŚ:
11 mar 18:54
AdaŚ:
11 mar 18:54
AdaŚ: może jak będzie więcej postów ktoś zaglądnie
11 mar 18:55
AdaŚ:
11 mar 18:55
AdaŚ:
11 mar 18:55
AdaŚ:
11 mar 18:55
AdaŚ: widzę ze nie ma co liczyć na pomoc , co jakiś czas 1 osobie ktoś pomoże i na tym sie kończy
11 mar 19:02
Klaudorzatka: z jakiego działu są wogole te zadania ? z talesa ?
11 mar 20:01
imię lub nick: w a x to wysokość, czy co?
11 mar 20:26
tom:

z tw. Pitagorasa BC=4 bo 4
2=5
2−3
2 więc DC=1 x
2=1
2+3
2 x=
√10
11 mar 21:05
tom: drugi przypadek masz na
856
11 mar 21:11