matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ROMB
PLANIMETRIA!!!!pomocy....:
Pole rombu, którego przekątna wynosi 8, równe jest 21. Druga przekątna ma dł?
7 mar 13:34
Godzio:
e*f
P =
= 21
2
8f
= 21
2
8f = 42 f = 5,25
7 mar 13:41
ak1:
wzór na stronie
866
7 mar 13:44