matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Plani (liceum)
jołmen:
Oblicz pole trapezu o przekątnych 17 cm i 113 cm oraz wysokości 15 cm. Odp: 900
4 kwi 14:29
kotek:
120−b=a ⇒ a+b=120 P= 60*15=900
4 kwi 14:52
daras:
to chyba 5−6 klasa SP?
https://matematykaszkolna.pl/strona/868.html
4 kwi 15:02