Narysuj wykres funkcji y= |x|
ItzzzSusie: Narysuj wykres funkcji y = |x|
9 mar 15:14
chichi:
Jest 2022r. a ktoś pyta o coś takiego na forum − zdumiewające
9 mar 15:17
ItzzzSusie: Ludzie maja różne problemy, nie masz prawa wiedziec nawet z czego wynikają, wiec swoje
złośliwości mozesz zachować dla siebie
9 mar 15:50
I'm back:
Znasz definicje modułu? Vel wartości bezwzględnej?
9 mar 15:52
ItzzzSusie: Nie, nie wiem nawet czy miałam coś takiego na lekcjach, ale raczej nie, chociaz moge sie mylić
bo byłam długo nieobecna
9 mar 15:55
janek191:
I x I = x dla x ≥ 0
I x I = − x dla x < 0
9 mar 15:56
chichi:
Ludzie mają różne problemy, których rozwiązania są opublikowane w sieci miliony razy, wystarczy
poszukać. W tym wypadku wpisać tylko jedną frazę i tak lenistwo trzeba tępić!
9 mar 15:57
janek191:

y = I x I
x ∊ ℛ
9 mar 15:59
ItzzzSusie: Dziekuje!
9 mar 16:00
9 mar 16:01
chichi:
Dalej szukać?
9 mar 16:02
ItzzzSusie: Nie, dzięki.. To ostatnie widziałam, ale z uwagi na mój kompletny brak wiedzy matematycznej nie
wiedziałam, czy to dobre rozwiązanie
9 mar 16:06