matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj wykres funkcji y=|x|
mira:
narysuj wykres funkcji y=|x|
17 mar 16:28
niejestempewien:
Tak to będzie wyglądać
Dlaczego ? Bo np. |−3| = 3 |−2| = 2 |−1| = 1 itd.
.
17 mar 16:43
mira:
dzięki niejestempewien
17 mar 17:19