matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
jeżeli P(X=0)=P(X=−1)=0,5, to
wojko:
jeżeli P(X=0)=P(X=−1)=0,5, to a)EX=−1 b)EX=0,5 c)EX=−0,5
1 maj 17:15
wredulus_pospolitus:
dublu dublu duuublujemy sobie trochę:
https://matematykaszkolna.pl/forum/409668.html
1 maj 17:20
HGH:
c
1 maj 18:48
janek191:
EX = 0*0,5 + (−1)*0,5 = −0,5
1 maj 19:44