matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dla jakiej wartości parametru m funckje a/ są rownoległe b/ są prostopadłe
pomoc:
f(x)=(2m−3)x+6 oraz g(x)=3x−m
21 gru 15:05
Filip:
Czy to z jakiegos testu?
21 gru 15:23
KLZ:
a) 2m−3=3 b)(2m−3)*3=−1
21 gru 15:40
KLZ:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
21 gru 15:51