Prędkość
Jagoda : Ciało porusza się ruchem jednostajnie przyspieszonym przebywając kolejno 2 równe odcinki s=15m
w czasie t1 =2s i t2=1s. Znajdź przyspieszenie ciała i prędkość na początku pierwszego
odcinka.
15 paź 15:53
15 paź 21:56
Jagoda : Przepraszam ale nie mam pojęcia jak to się stało, dodałam to zadanie tylko raz
15 paź 22:09
ICSP: może ma słaby Internet i serwer przyjął żądanie dwukrotnie?
15 paź 22:10
15 paź 22:26
Jagoda : Możliwe że to wina Internetu bo akurat dziś nie chciał współpracować 😕 i dziękuję za linka
każda pomoc dziś się przyda 😍
15 paź 22:31
daras: A dlaczego dziś

ja mam jeszcze pół baniaka tych % %
15 paź 22:57
Jagoda : To pewnie jeszcze kiedyś też się przydadzą, to dopiero początek 😂
15 paź 23:13