matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
anonim123:
W 12:29 Zaznacza rozwiązania Matemaks Jak ja mam to odczytać z takiego wykresu jest jakiś inny sposób?
https://www.youtube.com/watch?v=exIpYOuBn30&list=PLWyfGxT6Q9eSh0f2DRxotp68fJxk4R7dz&index=12&t=2147s
14 cze 15:13
wredulus_pospolitus:
√
2
To 'kiedy' (dla jakiego kąta) mamy cosα =
to maturzysta powinien wiedzieć
2
To są podstawy trygonometrii.
https://matematykaszkolna.pl/strona/397.html
14 cze 15:42