matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równania:
Dareq:
1) 5−(𝑥2−2)2=2𝑥4− 12𝑥2 2) 𝑥−√2−𝑥=4 3) √3−𝑥=𝑥−5
28 maj 19:38
a7:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1173.html
https://matematykaszkolna.pl/strona/1669.html
28 maj 19:41