matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
planimetria
f123:
Punkt D jest punktem stycznosci okregu wpisanego w trojkat ABC z bokiem BC. WYznacz pole trojkata ABC wiedzac, ze kat BAC = α i |BD| = m oraz |CD| = n
2 maj 23:03
a7:
https://matematykaszkolna.pl/forum/400799.html
3 maj 23:43