31 mar 21:00
Kacper:
Przecież tam są rozwiązania.
31 mar 21:01
janek191:
z.1
Na 1 i na 4.
31 mar 21:09
Ameba: Możesz mi powiedzieć jak się do nich dostać?
Jestem tu pierwszy raz i nie mogę ich znaleźć
31 mar 21:09
janek191:
z.2
120o i 65o.
31 mar 21:10
Kacper:
skopiuj link i zamiast .gif wpisz.html
31 mar 21:13
janek191:
z.3
4 + 5 = 9
180o : 9 = 20o
4*20o = 80o
5*20o = 100o
oraz
1 + 2 = 3
180o : 3 = 60o
1*60o = 60o
2*60o = 120o
31 mar 21:14
Ameba: @janek191 dzięki
31 mar 21:15
janek191:
z.4
r = 2
więc d = 2 r = 4
P = 0,5 d2 = 0,5*42 = 0,5*16 = 8 [ j2]
31 mar 21:16
31 mar 21:21
ABC:
a w te strzałki klikałeś?
31 mar 21:43
31 mar 21:46
31 mar 21:48
31 mar 21:48
31 mar 21:49
31 mar 21:49
31 mar 21:50
31 mar 21:50