matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Okrąg o środku
maja:
Okrąg o środku S=(x
s
,y
s
) jest styczny do prostych 2x+y+10=0 i 2x+y−10=0 i przechodzi przez punkt A=(−3,0) . Podaj najmniejsze możliwe x
s
i y
s
20 mar 15:54
daras:
https://matematykaszkolna.pl/strona/3423.html
sama
a jak wklepeisz w wyszukiwarkę, to ...jeszcze ze 100 Karampuków ci wyskoczy
20 mar 16:21
daras:
Karampuk 1
https://matematykaszkolna.pl/forum/246979.html
Karampuk 2
https://matematykaszkolna.pl/strona/3613.html
wystarczy parka, bo one mnożą sie w tempie geometrycznym
20 mar 16:23