trójkat
Gabi17: W trójkącie ABC mamy AB=5. Dwa punkty E i F leżą na BC tak, że BE=1, EF=3, CF=2. Proste AE i AF
przecinają okrąg opisany na trójkącie ABC odpowiednio w punktach G i H tak że GH i BC są
równoległe. Oblicz długość AC.
13 mar 15:30
13 mar 15:50
Gabi17: Nie rozumie tego rozwiazania niestety
13 mar 16:03
Gabi17: ok juz wiem

jednak
13 mar 16:05
13 mar 16:12
13 mar 16:52
a7: no właśnie pamiętałam to zadanie, ale nawet wpisywałam do wyszukiwarki fragmenty treści i
"matematyka.pisz.pl"
, ale nie pojawiało mi się....
13 mar 17:06
Mila:
Znalazłam, bo w notatkach (przypadkowo) zapisałam adres
13 mar 20:20