matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Matematyka
Matematyka:
Dla jakich wartości parametru m∊R układ równań jest oznaczony, nieoznaczony, sprzeczny?
⎧
2x+3y = 3
a)
⎩
4x+my = 2
⎧
mx − y = 2
b)
⎩
x − my = m
6 gru 08:37
Blee:
Czy znasz teorię (głupie pytanie patrząc na to co i w jakim tempie wrzucasz na forum)?
6 gru 08:38
Lady Jing:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1192.html
6 gru 10:51