matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Matematyka
Matematyka:
Zaznacz na osi liczbowej zbiór A∩B, jeśli: a) A = <−1,3>, B = <1,4> b) A = <−2,1), B = (−4,−1)∪<0,3)
6 gru 08:23
Blee:
Analogiczne zadanie. Czy znasz teorię?
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
6 gru 08:27