matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Matematyka
Matematyka:
Zaznacz na osi liczbowej zbiór A∪B jeśli: a) A = (−3,4>, B = (4,6) b) A = (−
∞
,7>, B = (−2,10) c) A = (−1,1)∪<3,6>, B = <0,2> d) A = <−3 0>∪<5,7> B = <−4,−2><3,6>
6 gru 08:22
Blee:
i znowu −−− znasz teorię
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
6 gru 08:26