Uzasadnij ze jeśli a=0,5−2,25 b= 3 √ 4 √8 to a=4b
Dnfn: −2,25 jest do potęgi 0,5
27 wrz 19:46
Bleee:
− 2.25 NIE MOZESZ podnieść do potęgi 0.5
27 wrz 19:54
Dnfn: W książce jest podniesione
27 wrz 19:56
Jerzy: A łyżka na to : "niemożliwe”
27 wrz 19:56
Jerzy:
To wy.....dol tą książkę.
27 wrz 19:58
Dnfn: Muszę to zrobić A nie typ...dolic
27 wrz 19:59
ABC:
jeżeli książka jest o liczbach zespolonych to nie w....dalaj
27 wrz 20:00
Dnfn: Nie wiem co to za książka. Mam zadanie z niej i muszę je zrobić
27 wrz 20:02
Jerzy:
Kolego,pierwiastek stopnia parzystego z liczby ujemnej nie istnieje.
27 wrz 20:02
ABC:
zrób fotkę zadania z książki i daj tu odnośnik
27 wrz 20:03
Jerzy: No kuźwa, oczywiście w zbiorze R.
27 wrz 20:04
Dnfn: Ja nie wiem jak tu się zdjęcie dodaje XD
27 wrz 20:05
ABC:
wrzuć zdjęcie na zapodaj czy coś takiego a tu link daj
27 wrz 20:09
27 wrz 20:11
27 wrz 20:17
6latek: Nie 5 tylko 6
27 wrz 20:18
ABC: no i teraz wszystko jasne

a=(0,5)
−2,25=2
2,25
b=(2
3/4)
1/3=2
1/4
27 wrz 20:19
Dnfn: Dzięki mordo
27 wrz 20:21
6latek: A nie przyszlo ci to do glowy ze ABC moze byc o wiele starszy od ciebie i takie odzywki sa
obrazliwe dla niego .
A jest od ciebie starszy ,ja zreszta tez .
27 wrz 20:24
ABC:
małolat, ważne że podziękował
27 wrz 20:26
6latek: No tak

Takie czasy ze musimy sie cieszyc tym ze ktos w ogole podziekuje
27 wrz 20:28
Dnfn: XD dobra przepraszam jeśli Cię urazilem, nie miałem tego na celu
27 wrz 20:32
6latek:
27 wrz 20:44