matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ZBIORY
Kajka:
Wyznacz A∪B, B∩C, A∩B∩C, A∪B∪C dla A=<−1,1>, B= <−
∞
;0>, C=(0,2>
17 mar 20:47
wredulus_pospolitus:
Teoria:
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
17 mar 20:50