zadanie
matura tuż tuż: Czy
√3+
√3=
√6 czy
√3+
√3=
√33 bo już sam nie wiem...
18 lut 22:24
18 lut 22:26
PW: Maturzysto, zlituj się.

+

= 2•
i nic więcej
18 lut 22:26
Jerzy:
18 lut 22:27
ABC: a może są w studni a może są w lesie znasz ten kawał z echem?
a może to 2
√3=
√4√3=
√12
18 lut 22:27
PW: Widać
Eta nadała pewien styl
18 lut 22:27
6latek: Prosze ich nie sluchac .Chca Cie oszukac .
18 lut 22:28
matuta tuż tuż: To czemu jak jest
√4*
√4 to jest
√16 a nie 4
√4 mądrale?
18 lut 22:28
PW: A widzisz jakąś analogię w tych dwóch przykładach? Bo ja widzę − mylisz podstawowe rachunki.
18 lut 22:31
18 lut 22:31
Jerzy:
Kpisz,czy o drogę pytasz ?
18 lut 22:32
matuta tuż tuż: generalnie problem jest taki:
−3x2+√3x+√3=0
x2 i x sobie zostawie na potem. Najpierw robie −3+√3+√3= −3 +√9=−3+3=0
więc −3*0+√3*0+√3=0. Tylko mi sie nie zgadza... :<
18 lut 22:35
18 lut 22:36
matuta tuż tuż: aaa bo dałem √9 a nie √6, chyba już jasne...
18 lut 22:36
ABC: Widziałem to zdaje się na którymś z rysunków Andrzeja Mleczki dawno temu. Siedzi król w
otoczeniu poddanych i mówi tak: "Wolą moją jest rządzić narodem ludzi wykształconych.Od jutra
wszyscy dostajecie tytuł magistra." Jak on wtedy przewidział ku czemu zmierza nasza edukacja

18 lut 22:38
chyba: *TROLL DETECTED*
19 lut 00:48
Bolek : Kolego @matura tuz tuz , jakim cudem dopuscili Cie do matury , nie powinienes
zaliczyc II klasy , co to za szkola ? ? ?
Otworz podrecznik na rozdziale funkcja kwadratowa ! ! !
19 lut 10:29