matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przebieg pochodnej
EdwinKresloui:
Sesja, ciężkie zadanie. Zbadaj krańcowy koszt produkcji (ZBADAJ PRZEBIEG POCHODNEJ FUNKCJI F)
1
f(n)=
1−e
−
n
30 sty 14:19
the foxi:
359
(1)'*1−e
−n
−1*(1−e
−n
)'
f'(n)=
=...
(1−e
−n
)
2
30 sty 14:38