Rozwiąż równanie
artur: | | π | | π | | √3 | |
cosxcos |
| +sinxsin |
| = |
| |
| | 8 | | 8 | | 2 | |
30 gru 00:30
30 gru 00:42
Eta:
Agata, Natalia , Artur ..... ile jeszcze tych imion męsko−żeńskich masz?
30 gru 00:43
Eta:
Aaa .... i jeszcze Michał czeka na odrobienie pracy domowej
30 gru 00:45
artur: Jestem wieloma, mógłbym mieć wiele imion.
Wyróżnienie należy do Ciebie.
30 gru 00:52
Mariusz:
| | π | | π | | π | | π | |
x− |
| = |
| +2kπ ⋁ x− |
| =− |
| +2kπ , k∊ℤ |
| | 8 | | 6 | | 8 | | 6 | |
30 gru 06:44