matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
artur:
π
π
√3
cosxcos
+sinxsin
=
8
8
2
30 gru 00:30
Eta:
lewa strona ze wzoru cos(α−β)
π
π
cos(x−
)= cos
8
6
π
π
π
π
x−
=
+2kπ lub x−
= −
+2kπ , k∊C
8
6
8
6
dokończ..........
30 gru 00:40