matematykaszkolna.pl
Komórkowy problem Blee: Witam wszystkich, od dwóch dni mam problem z wejściem na forum zadankowe z komórki (klikając na 'forum zadankowe' ładuje się pierwsza strona. Czy ktoś jeszcze ma ten problem? Czy wina leży po stronie mojej komórki?
13 paź 22:57
Mila: Z forum wszystko w porządkuemotka Jesteś w kraju, czy na Teneryfie?
13 paź 23:45
Blee: właśnie jak wróciłem do kraju to mi się skopściło ... jeszcze na lotnisku na wyspach mogłem wchodzić
13 paź 23:46
Mila: Telefon nie dostosował się? Zadowolony z wycieczki?
13 paź 23:47
Blee: nawet jak wpisałem 'z palca': https://matematykaszkolna.pl/forum/index.html to wywala mnie na https://matematykaszkolna.pl/index.html czyli na stronę główną (oczywiście hiperłącze także mi nie działa)
13 paź 23:48
Blee: Zadowolony ... chociaż odczuwam pewien niedosyt jeśli chodzi o sam hotel −−− no ale mnie Feurtaventura rozleniwiła pod tym względem emotka Pogoda była super ... kobieta mi się poplackowała i też zadowolona ... najadła się ... no i (co najważniejsze) wypoczęci wróciliśmy i nawet szoku termicznego nie było po powrocie bo i tutaj ciepło jest
13 paź 23:50
Mila: To miło, że dobrze wydane pieniądze. Na forum wchodź z komputeraemotka Ja pojechałabym chętnie, ale małżonek mówi, że nie wsiądzie na beczkę z benzyną, więc podróżujemy tylko samochodem.emotka
13 paź 23:53
Blee: Znajoma z pracy ma męża który nie chciał nigdy z nią nigdzie jeździć (tylko do rodziny do Białegostoku −−− bo tam to "najlepsze tereny" są) ... jakimś cudem rok temu udało się jej namówić go na wyjazd na Kretę przez biuro turystyczne. W mojej opinii hotel mieli fatalny (wyjazd organizowany na ostatnią chwilę w lipcu −−− słaby wybór + wysokie ceny). Tak się facetowi spodobało, że przez pół roku przeżywał ten wyjazd i oglądał zdjęcia. No i od tamtego momentu już szuka gdzie tu w następnym roku polecieć. W tym byli w Bułgarii, w przyszłym planują Albanię. Więc nie wiem ... może Ci się uda męża przekonać by wsiadł. PS. Moja mama potwornie się boi latać, a jednak ojciec ją już paręnaście razy zabrał na 'smażalnie'. PS2. To zawsze pozostają Bałkany − tyle że po jeździe samochodem trochę później 'dętki' są z kierowców.
13 paź 23:59