Komórkowy problem
Blee: Witam wszystkich,
od dwóch dni mam problem z wejściem na forum zadankowe z komórki (klikając na 'forum zadankowe'
ładuje się pierwsza strona.
Czy ktoś jeszcze ma ten problem? Czy wina leży po stronie mojej komórki?
13 paź 22:57
Mila:
Z forum wszystko w porządku
Jesteś w kraju, czy na Teneryfie?
13 paź 23:45
Blee:
właśnie jak wróciłem do kraju to mi się skopściło ... jeszcze na lotnisku na wyspach mogłem
wchodzić
13 paź 23:46
Mila:
Telefon nie dostosował się?
Zadowolony z wycieczki?
13 paź 23:47
13 paź 23:48
Blee:
Zadowolony ... chociaż odczuwam pewien niedosyt jeśli chodzi o sam hotel −−− no ale mnie
Feurtaventura rozleniwiła pod tym względem
Pogoda była super ... kobieta mi się poplackowała i też zadowolona ... najadła się ... no i (co
najważniejsze) wypoczęci wróciliśmy i nawet szoku termicznego nie było po powrocie bo i tutaj
ciepło jest
13 paź 23:50
Mila:
To miło, że dobrze wydane pieniądze. Na forum wchodź z komputera
Ja pojechałabym chętnie, ale małżonek mówi, że nie wsiądzie na beczkę z benzyną,
więc podróżujemy tylko samochodem.
13 paź 23:53
Blee:
Znajoma z pracy ma męża który nie chciał nigdy z nią nigdzie jeździć (tylko do rodziny do
Białegostoku −−− bo tam to "najlepsze tereny" są) ... jakimś cudem rok temu udało się jej
namówić go na wyjazd na Kretę przez biuro turystyczne.
W mojej opinii hotel mieli fatalny (wyjazd organizowany na ostatnią chwilę w lipcu −−− słaby
wybór + wysokie ceny). Tak się facetowi spodobało, że przez pół roku przeżywał ten wyjazd i
oglądał zdjęcia. No i od tamtego momentu już szuka gdzie tu w następnym roku polecieć. W tym
byli w Bułgarii, w przyszłym planują Albanię.
Więc nie wiem ... może Ci się uda męża przekonać by wsiadł.
PS. Moja mama potwornie się boi latać, a jednak ojciec ją już paręnaście razy zabrał na
'smażalnie'.
PS2. To zawsze pozostają Bałkany − tyle że po jeździe samochodem trochę później 'dętki' są z
kierowców.
13 paź 23:59