matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pole
Agnieszka:
Oblicz pole obszaru ograniczonymi krzywymi: y = lnx, y = 0, x = e
3
5 cze 18:34
sushi:
https://matematykaszkolna.pl/forum/376071.html
kolejny dubel
5 cze 21:13
a7:
https://matematykaszkolna.pl/forum/376071.html
5 cze 22:18