matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
Kaja:
oblicz 49
log
7
2
31 maj 20:08
Dominik:
49
log
7
2
= 7
2log
7
2
= 7
log
7
4
= ...
31 maj 20:10
a7:
a do log o podst a z x =
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
wynik 4
31 maj 20:11
Kaja:
dzięki
31 maj 20:20