matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sin
klaudia:
ile to sin15
6 maj 15:57
klaudia:
*stopni
6 maj 15:58
ICSP:
1 − cos2x
sin
2
x =
2
6 maj 15:59
Eta:
sin15
o
=sin(45
o
−30
o
)= ............ zastosuj wzór sin(α−β)=........
6 maj 15:59
klaudia:
chodzi mi o sin15 stopni bez kwadratu
6 maj 16:00
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1543.html
6 maj 16:01