1 | ||
A. | V | |
8 |
1 | ||
B. | V | |
4 |
1 | ||
C. | V | |
3 |
1 | ||
D. | V | |
2 |
1 | ||
ostrosłup(DEFS)∼ostr.(ABCS} w skali k= | ||
2 |
1 | 1 | |||
⇔VDEFS=( | )3*V= | V | ||
2 | 8 |
1 | 1 | |||
Vw=V−4* | V= | V | ||
8 | 2 |
2 | ||
Nie dokładnie widać to 3 do potęgi | . | |
log53 |
3 | ||
Mi wyszło | *310... | |
8 |
3 | ||
log16(2√2)= | ||
8 |
2 | 2*log3(5) | ||
= | =log3(5)=log3(25) | ||
log5(3) | log3(3) |
3 | 5 | |||
log16(2√2)−32/(log5(3))= | −25=−24 | |||
8 | 8 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |