geometria analityczna
lmn: Znajdź równania prostych w których zawierają się dwusieczne kątów, utworzonych przez proste k:
4x+2y+1=0 i m: 11x−2y+7=0.
odp: 2x−14y+9=0 lub 42x+6y+19=0. Wytłumaczyłby ktoś tak porządnie o co tu chodzi? Jakby jeszcze
rysunek ktoś dał jak to wygląda, byłoby super, bo w ogóle tego nie widze. Z góry dziękuje.
20 mar 23:16
Maciess: Wpisz treść w google było x razy już rozwiązywane, nie ma sensu liczyć tego samego znowu.
Chyba ze nie wiesz jak wgl te proste narysowac to cos pomoge.
20 mar 23:43
20 mar 23:52
aniabb:
21 mar 00:18