matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sd
sda:
am pole ogr. krzywymy y=1−x y=e y=e
x
mam to pole narysoane i dziele je na 2 czesci ale jak dalej je liczyc ? jakie przedziały wiem ze 0 bd wspolne ale jak te fukcjie porównac /
20 lut 19:04
Basia:
Cierpliwosc to wielka cnota
https://matematykaszkolna.pl/forum/370131.html
20 lut 19:06