układy
juli: Punkt A=(−4,1) =(−5,5) Są wierzchołkami trójkąta równoramiennego ABC w którym AB = Ac Prosta
−x−y=0 jest symetralną boku AB. Oblicz pole tego trójkąta
14 sty 15:39
Eta:
Popraw treść zadania ?(−5,5)
14 sty 15:40
juli: C=(−5,5)
14 sty 15:41
juli: pomoże ktoś?
14 sty 15:48
Janek191:
14 sty 15:53
juli: Jak obliczyc pole takiego trójkąta?
14 sty 15:54
===:
tyle, że dalej bzdura w treści ... to AC=BC
14 sty 15:56
Eta:
14 sty 15:57
juli: długości boku AB są równe długości bok BC
14 sty 15:57
===:
...rozmowa z obrazem
14 sty 15:59
14 sty 16:01