funkcja kwadratowa
juli: Prosta przechodząca przez początek układów wspórzędnych ma jeden punkt wspólny z paraboli
y=(x−y)2 + 1.
Znajdz równanie tej prostej
14 sty 15:37
Eta:
Popraw zapis y=........
14 sty 15:39
juli: y=(x−y)2+1
14 sty 15:40
juli: pomoże ktoś?
14 sty 15:48
Janek191:
To nie jest funkcja kwadratowa

!
14 sty 15:54
Basia: nikt nie pomoże, jeżeli nie poprawisz wzoru funkcji
14 sty 16:18
iteRacj@:
proste styczne do tej paraboli, przechodzące przez początek układu współrzędnych
−2x+3y=0
−2x+y=0
14 sty 17:29