zad
pytanie: określ liczbe rozwiazan układu równan
{4x+3my=2
{mx+3y−1=0
7 sty 10:04
pytanie: mam zastosowac podstawianie
7 sty 10:05
pytanie: ?
7 sty 10:05
pytanie:
7 sty 10:10
pytanie: prosze
7 sty 10:20
pytanie:
7 sty 10:44
pytanie:
7 sty 10:51
pytanie:
7 sty 10:54
pytanie:
7 sty 11:27
5-latek: 4x+3my=2
{mx+3y=1
LIcze wyznacznik W
|4 3m
|m 3|= 4*3−(3m*m) = 12−3m2
=============
Teraz patrz tutaj i licz kiedy uklad jest oznaczony (jedno rozwiazanie , nieoznaczony i
sprzeczny
7 sty 11:28
7 sty 11:28
bardzo ważne: dzieki
7 sty 11:58